17 Eylül 2010 Cuma

iddaada handikap nasıl oynanır h nedir h1 h2 nedir?

iddaa da handikap nasıl oynanır

 Handikap, ilgili takıma verilen gol avansıdır.

iddaada hem handikaplı hem de handikapsız olarak açıklanan maçlar artık aynı kod ile oynanabilmektedir.

iddaada hem handikaplı hem de handikapsız olarak açıklanan maçlardan birine handikaplı oyun oynamak isterseniz; maçın kodunu, tahmininizi ve kuponda yer alan “H” kutucuğunu işaretlemeniz gerekmektedir.

Örneğin; iddaa 557 kodlu DYNAMO KIEV-BARCELONA maçına handikaplı oynamak isterseniz, aşağıdaki kupondaki gibi maçın kodunu ve tahmininizi işaretledikten sonra “H” kutucuğunu da işaretlemeniz gerekmektedir.

Bu kuponda DYNAMO KIEV takımına ‘1’ handikap verilmiş, maçın sonucu da ‘0 (beraberlik)’ olarak tahmin edilmiştir. Bu tahminin iddaa’da doğru kabul edilebilmesi için maçı Barcelona’nın 1-0 kazanması gerekmektedir.
Bu kuponda “H” kutucuğu işaretlenmemiş olsaydı handikaplı oyun oynanamayacaktı.

NOTLAR:
• Eğer bir maç sadece handikap seçeneği ile açılırsa ilgili maç için Handikap yani “H” kutucuğunun işaretlenmesine gerek yoktur.
• Programda yer alan “Çifte Şans” oranları Maç Sonucu oyununda handikapsız seçenek için geçerlidir. Handikap seçeneği işaretlenmiş olan maçlar için “Çifte Şans” ve “İkili Tahmin” oynanamaz.

Uyarı : Kupon üzerinde iddaa oynadıysanız, biletinize ait ikramiye olup olmadığını mutlaka bayi terminalinden işlem yaparak kontrol ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder