17 Eylül 2010 Cuma

Sistem hesaplama iddaa sistem nedir nasıl oynanır?

Sistem Nedir iddaa sistem hesaplama ve yöntemleri
Sistem, kazanma şansını artıran bir özelliktir. Sistem oynayarak, seçtiğiniz maçları içeren farklı kolonlar oluşturursunuz. Oluşturduğunuz kolonlar, kazanma şansınızı ve kupon bedelini artırır. Doğru tahminleri içeren kolonlar kazanır.

iddaa sistem nasıl oynanır?

Diyelim ki, 5 maça tahminde bulundunuz. 4 doğru tahmininiz olsa bile kazanmak için Sistem Alanı’nda 4’ü işaretliyorsunuz.

iddaa sistem Tablosuna bakarak, 5 farklı kolon oluşturduğunu görüyorsunuz. Bu durumda 5 maçtan 4 tanesini doğru tahmin etmeniz kazanmanıza yetiyor.
Kupon bedeli: Üretilen kolon sayısı x Kolon bedeli: 5 x 1 TL = 5 TL

Kazancınızı ise şu şekilde hesaplıyorsunuz: Kazanan kolon bedeli x Doğru tahmin edilen maçların oranları 1TL x 1.35 x 2.10 x 3.20 x 1.50 = 13.61 TL

Diyelim ki, oynadığınız bu kuponda tahminde bulunduğunuz maçların oranları ve sonuçları da (1-0-2 cinsinden) aşağıdaki gibi olsun:

Oynadığınız bu kuponda, Sistem Alanı’nda 4’ü işaretleyerek 4’lü maçlardan oluşan 5 farklı kolon oluşturmuş oluyorsunuz. Bu maçlardan 1 tanesini doğru tahmin edemeseniz bile
Sistem Alanı’nda 4’ü işaretlediğiniz için yine de kazanıyorsunuz.

Unutmayın, bu kuponda Sistem Alanı’nda 4’ü işaretlemeseydiniz kazanamayacaktınız.
Sistem tablosunun incelikleri...
Sistem Alanı’nda yaptığınız işaretleme ile oluşan kolon sayısını, Sistem Tablosu söyler. Sistem Alanı’nda işaretlediğiniz sayıyla, tahminde bulunduğunuz maç sayısının kesiştiği nokta üretilen kolon sayısını verir. Örneğin, 6 tane maç tahmini yaptınız ve Sistem Alanı’nda 4’ü işaretlediniz. Bu durumda, kuponunda 15 kolon üretilir ve 15 kolon bedeli ödersiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder